Psykoterapi

En terapisession er en samtale mellem dig og mig, hvor jeg er lyttende og støttende i din proces. Som terapeut sidder jeg ikke med endelige svar på dit livs problemer, men jeg vil være deltagende i at du finder netop de svar, der passer til din situation. Ethvert menneskeliv er unikt og derfor findes der ikke en løsning som passer til alle og enhver.

Sammen udforsker vi dit liv, på godt og ondt. Hvad fungerer for dig? Og hvad kunne fungere bedre? Hvad giver dig glæde? Og hvad skaber problemer? Der er ingen nemme svar, men i løbet af en terapisession skulle du gerne blive klogere på dig selv og dine relationer.

Ved at reflektere over tanker, mærke dine følelser og kropslige fornemmelser, opnår du en større handlefrihed i forhold til hvad der fylder i dit liv. Du vil sandsynligvis opleve en større forståelse af din situation – og dermed mulighed for at handle anderledes end du plejer.

Som terapeut er min rolle at møde dig uden fordomme, tage alle dele af dit liv alvorligt og at stille dig de spørgsmål, du måske ikke har tænkt over, eller ikke tør tage stilling til.

Det terapeutiske rum er et fortroligt rum, hvor du kan udforske sider af dig selv som du ellers ikke kommer frem til. Da jeg arbejder under tavshedspligt, kan du altid være sikker på at vores samtaler forbliver mellem os. Netop denne fortrolighed er med til at sørge for at du kan udtrykke dig mere frit og med større mod end ellers.

Læs mere om årsagerne til at gå til psykoterapeut her.