Parterapi

Parterapi er en samtale mellem dig, din partner og mig. En samtale hvor I får mulighed for at tale om svære aspekter af parforholdet i trygge rammer, og hvor jeg stiller de spørgsmål i måske ikke har tænkt på eller ikke har haft mod til at stille hinanden.

Sammen udforsker vi jeres fælles liv med fokus på relationen mellem jer to. Som terapeut vælger jeg ikke side, men stiller mig på parforholdets side og undersøger relationen. Fokus er altså ikke på om det er den ene eller den anden der skaber problemer, men at problemer altid er et fælles anliggende som begge parter i parforholdet må arbejde med og forholde sig til.

Undervejs vil vi sammen undersøge, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer i jeres parforhold. Ligeledes komme med forslag og tiltag der passer på netop jeres unikke relation og situation.

Parforholdet er på en og samme tid den mest givende og den mest udfordrende relation i vores liv. Din partner vil sandsynligvis være det menneske, der kender dig bedst, kan skænke dig mest glæde og størst sorg.

Der er ingen lette svar og parterapi kræver en indsats fra begge parter i parforholdet. Parterapi er en særdeles god mulighed for at blive klogere på relationen til din partner – og på dig selv.

Du kan læse mere om årsagerne til at gå i parterapi her.