Uddannelse

I hele mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med mennesker. Udvikling og medmenneskelighed har været, og er stadig, omdrejningspunktet for både mit arbejdsliv og privatliv.

Jeg er uddannet sygeplejerske, og har arbejdet indenfor dette fag i mange år. Dels som sygeplejerske, dels som underviser.

Med årerne steg min lyst til at arbejde mere med de psykologiske aspekter af mennesket. Derfor begyndte jeg i 2002 på uddannelsen til oplevelsesorienteret psykoterapeut på Psykoterapeutisk Institut. En uddannelse der på mange måder åbnede et nyt kapitel i mit liv og bragte megen indsigt i mig selv og i den menneskelige tilværelse. Jeg blev så grebet af uddannelsen, at jeg straks efter afslutningen i 2006 påbegyndte en 1-årig dybdegående uddannelse i eksistentiel psykoterapi – simpelthen fordi jeg ikke kunne lade være. Senere har jeg taget uddannelse og en certificering i neuroaffektiv psykoterapi.

I 2007 startede jeg min egen praksis og har siden da arbejdet fuldtid som psykoterapeut og underviser på Psykoterapeutisk Institut.

Da det er min erfaring, at seksualitet er en stor drivkraft i de fleste menneskers liv, og at forholdet til egen krop er medspiller i oplevelsen af selvværd, gennemførte jeg i 2009 sexologuddannelsen ved Joan Ørting. En uddannelse der bygger ovenpå og komplimenterer uddannelsen til psykoterapeut.